Hållbara transporter

Vi erbjuder flexibla, hållbara och prisvärda logistiklösningar från Europa och södra Sverige till hela Norrland. Vi är fristående och oberoende vilket möjliggör flexibla och kostnadseffektiva transportlösningar.

Sjöfrakt
Är det billigaste och mest hållbara sättet att frakta gods långa sträckor. Vi har ett perfekt läge i Umeå hamn och kan erbjuda konkurrenskraftiga sjöfrakter från Europa hela vägen till Umeå och så klart från Umeå till Europa. Genom att använda hubbar i England, Tyskland och Nederländerna kan vi arrangera effektiva och miljövänliga transporter. Ni kan välja att skicka godset i container eller på kassetter (lastbärare som underlättar lastning). Rullande enhet som går att köra ex bil, husvagn eller traktor kan också fraktas till och från Sverige.

Tågfrakt
Behövs snabbare transporter än båt så är tåg ofta ett bra alternativ till sjöfrakt. Tåg är en mer hållbar och ekonomisk lösning än lastbil. Vi hjälper er att optimera era transporter från Europa och södra Sverige upp till Umeå. Självklart så kan vi ordna med lastbilstransport från tåget till godsets slutdestination.

Vägtransport

Det mest flexibla och snabbaste sättet att frakta gods. Kan vara ett bra val vid kortare transportsträckor som distribution i närområdet samt när det är bråttom.

 

Kontakt

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er att optimera era frakter.

+46 (0)72 732 19 18
Skriv till oss