Transportlösning

I tjänsten Transportlösning nätverks optimerar vi ditt transportbehov med hänsyn till kostnader, service och ledtidskrav.

Sjöfrakt

Är det billigaste och mest hållbara sättet att frakta gods långa sträckor. Vi har ett perfekt läge i Umeå hamn och kan erbjuda konkurrenskraftiga sjöfrakter från Europa hela vägen till Umeå och så klart från Umeå till Europa. Genom att använda hubbar i England, Tyskland och Nederländerna kan vi arrangera effektiva och miljövänliga transporter. Ni kan välja att skicka godset i container eller på kassetter (lastbärare som underlättar lastning). Rullande enhet som går att köra ex bil, husvagn eller traktor kan också fraktas till och från Sverige.

Tågfrakt

Behövs snabbare transporter är tåg ofta ett bra alternativ till sjöfrakt. Tåg är en mer hållbar och ekonomisk lösning än lastbil. Vi hjälper er att optimera era transporter från Europa och södra Sverige upp till Umeå.

Lastbilsfrakt

Det mest flexibla och snabbaste sättet att frakta gods. Kan vara ett bra val vid kortare transportsträckor som distribution i närområdet samt när det är bråttom.

Oftast så är det mest optimala för såväl plånbok som miljö en kombination av de olika fraktsätten. Vi är transportöroberoende vilket innebär att vi kan skräddarsy den mest optimala transportlösningen.

 

Kontakt

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er att optimera era frakter.

+46 (0)72 732 19 18
Skriv till oss